>
Werkochtend april 2013
Wat een weertje en wat een opkomst!
Op de doordeweekse koffie bijeenkomsten werd al besproken wat er zoal gedaan ging worden. Ook worden deze sessies gebruikt om alvast voorbereidingswerkzaamheden uit te voeren.
Het leek Bas en Cor wel handig dat de steigers al schoongespoten werden als ook het schilderen van de nieuw te plaatsen vlaggenmast steunen. En zo werd dat o.a. alvast gedaan.

Naast de jaarlijks opgeroepen groep lijkt het wel of er steeds meer ‘gewone leden’ uit zichzelf komen helpen. En vele handen maakt ligt werk!

De vlaggenmast werd stevig op haar voetstuk geplaatst, het zwemplateau met trap is weer gereed,
Polderdiertje te water, een nieuw steigerdek voor de zeilboten landingsplaats m.b.v. de boot van Dil, een nieuw mededelingenbord, keuken en toiletgroep schoongemaakt, dakgoten nagekeken, ramen gelapt, loods aangeveegd, het parkje rond de boom bijgeknipt, aan de wallenkant werden op diverse plaatsen de stenen opgehoogd, veel onkruid tussen de stenen verwijderd, meerogen nagekeken.

Het lijkt wel of de aspirant leden op hun kunne worden uitgezocht. Zo was Jos met zijn hogere druk kanon bezig om het pad schoon te spuiten!
Piet Olgers zorgde weer voor catering. Koffie, cake en broodjes, kaas en worst.

Het was een drukke en oh zo gezellige dag. We leerden de aspirant leden als enthousiaste collega’s kennen en na afloop waren Bas en Cor als organisatoren van deze dag weer heel gelukkig.

Dolf